Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen efter tre låååånga dagar med jobb i huvudstaden. Har känts som en evighet även om det "bara" är tre dagar. Men nu dröjer det ända tills oktober tills jag måste ner igen :D


Ikväll ska vi träna lydnad med Malin och Sinus. Känns så roligt igen, exakt samma känsla som förra hösten och nu ska jag inte göra samma misstag.


La ett appellspår i söndags och det gick så otroligt bra! Han är så jäkla duktig! Var på väg att gena lite första vinkeln men han ändrade sig och gjorde en kanonvinkel! :D 3 av 3 pinnar med hem blev det. Han är mycket mer sansad nu också, sliter inte som en dåre i linan utan jobbar riktigt målinriktat och lungt. Finaste brunråttan <3 Vi måste ändå nöta mer kortare liggtider, är så stor risk att han slarvar annars.




Kommentarer
Postat av: Lena, Kila, Pirra

KUL att ni är igång igen! =) Ang korta liggtider och slarv: Själv skule jag inte NÖTA korta liggtider med en hund som riskerar att slarva, utan mest köra långa, så de blir VANA att spåra i kärnan... Och bara köra korta liggtider då och då, riktigt välsnitslat så man ser vad de gör, och då hålla igen när de vill gena/slarva... Har funkat på mina racerhundar i alla fall ;) Men varje hund är en individ, såklart måste du prova dig fram till vad som funkar för er!

2010-08-26 @ 11:48:14
Postat av: Ann

Hmm.. okej,, vi har ju i princip BARA kört låååånga liggtider. Som längst på 4 timmar och när vi sen körde ett appellspår gick det åt skogen, han missade pinnar osv osv.. Kanske var nåt annat som spökade?

2010-08-26 @ 14:46:00
URL: http://liljann.blogg.se/
Postat av: Lena, Kila, Pirra

KOM HIT så kan vi kika och slipa på spåret!!! =D

2010-08-26 @ 20:26:55
Postat av: Ingela

Ja det är jättekul här nere! Läser till Hälsopedagog :-) Kul att ni kommit igång med träningen ordentligt. Kram

2010-08-26 @ 21:21:03
URL: http://mittstudieliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0