Stugan hela helgen

Kl 19:12

I lördags morse packade vi bilen och åkte upp till stugan i Olkamangi, Övertorneå kommun. Grannby med omtalade Ohtanajärvi där den där tysken blev ihjälskjuten om ni kommer ihåg det.

Har haft underbart väder med strålande sol och i princip vindstilla. Vi var ut och gick i skogen nästan två timmar när vi kom fram. Tero var riktigt het och gick på ståndskall på en järpe nästan på en gång. Kaliber fick till och från åka i famnen men annars strosade han lugnt bredvid oss. Han insåg ganska snabbt att det inte var någon idé att försöka hinna med Tero när han drog iväg. Vi följde mest en skoterled, skaren bar bara för Kaliber. Tero gjorde några rätt långa sökrundor och som han kämpade i djupsnön! Vi klev också av spåret och plumsade på, som djupast var snön upp till höfterna. Hyfsad konditionsträning :D

Kvällen bestod av bastu, middag och en film på tv. Väldigt lungt och skönt ute i ingemansland.

Söndagen var ungefär som lördan, dock en kortare sväng på dryga timmen. Sedan sköt Mattias lite pistol medan jag och Kaliber lekte på gården och det gick jättebra. 2 första skotten lyfte han på huvudet för att se vart det kom i från men han var helt obrydd. Provade på lite närmare avstånd men fortfarande ingen reaktion. Skönt!

Ikväll blir det bara att ta det riktigt lugnt, är trött efter allt vi varit ute i helgen. Trevlig avslutning på helgen, kram från oss!

Som ni ser på nån bild så vill det ena örat stå upp ganska ofta, men ännu lyser ståöronen med sin frånvaro....







































Kommentarer
Postat av: Ingela

Härliga fina bilder hos dig med!! :-) Ja vi ses på tisdag, blir jättekul :-D Ha en skön kväll. Kramar från oss

2009-03-22 @ 20:17:47
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0