Byggmötet gick över förväntan :D

Kl 20:09

Idag har det blivit en hel del jobb för mig. Valpledig eller inte. Byggmöte på morgonen, Kaliber fick såklart hänga med men han fick stanna i bilen eftersom vi skulle gå omkring och kolla på grejer hela tiden. Pluggade i kupévärmaren så han skulle ha det varmt och mysigt i bilen. Mötet gick över väntan och det känns verkligen bra att få göra om i restaurangen. Nu håller jag bara tummarna för att allt verkligen blir av och att det blir innan sommaren. Spännande! :D

Var på jobbet tills efter 10 nångång då jag for och hämtade syrran. Vi gick en promenad med Kaliber genom stan och nu är det verkligen raketfart. Allt är spännande men han är inte det minsta rädd för bilar och bussar mer. Skönt :D

Hem och käkade lunch, Kaliber fick busa av sig lite med Tero medan jag och syrran lunchade. Ut på en lite längre prommis med Tero medan Kaliber fick stanna hemma. Några liggövningar, gick bra, han tror dock fortfarande att man måste kasta sig i backen, hihi. Gjorde bort några jobbmail medan lillen fick sova i knäet, först var det protester, inte ville han sova när Tero såg så rolig ut att busa med. Gick ett litet tag men sen slog han sig till ro.

Åkte till jobbet igen vid halv fyra, Mattias kom hem ca halv fem så dom fick vara hemma själva ett tag. Har jobbat till efter 7, skönt med bara ett kortpass.

I morrn ska åka till stugan i Olkamangi (nej det är inte i Finland) :D Ligger i övertorneå kommun. Tero ska få gå en jaktsväng utan vapen då förstås och sen ska vi skjuta lite så Kaliber vänjer sig.

Ha en trevlig helg allesammans! Kramar från oss.


Kommentarer
Postat av: Lena, Kila, Pirra

Ha det så härligt i stugan! Kram o slörp! =)

2009-03-21 @ 00:53:04
Postat av: Ingela

Ha det så härligt i stugan! :-) Kram

2009-03-21 @ 10:18:13
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0