Äta, leka, sova och kissa

Tack snälla pappa Brasse och matte Gun för leksaken! Den gillar vi skarpt :D

En helt vanlig dag på Stinsvägen i Boden.

Kaliber har börjat ta för sig mer och mer allt eftersom och Tero tycker att det är ganska okej att han ibland vill ligga riktigt nära, men han är lite jobbig ibland. Tero har till och med puttat lite på honom med tassen, vilket Kaliber nappat på direkt, jääj brorsan vill leka! Jippie! :D

Igår när vi lade oss, gnällde han i sin bur och ville inte sluta. Jag öppnade dragkedjan och lade in handen i buren. Han slickade på handen och la sig jättenära och somnade. Jag säger bara, kärlek! Vilken känsla. Han väckte mig halv fem och då gick vi ut och kissade. När husse vaknade kring 6 fick han gå ut kissa då också och sedan sov han till åtta då det var dags att gå upp och äta.

Körde 5 klick idag för att väldigt sakta börja lära in klickern. Inga långa stunder utan max några minuter och såklart finns det inga krav. Perfekt tycker Kaliber som blev överlycklig att leka med en socka varje gång det klickade. Sista klicket höjde han lite huvudet så det dröjer nog inte länge förrän han börjar få koll.

Han har en väldigt bra avknapp och det går väldigt lätt att få honom lugn, bara ta upp i knäet och stryka lite på magen.

Idag har vi också stått och titta på en grävmaskin som höll på att gräva fjärrvärme. I början när den rörde på sig i sidleds mot oss var den lite läskig men efter ett tag helt ointressant. I morgon ska vi in till stan och titta på folk, bussar och bilar :D

Några bilder (finns under bilder också) bjuder jag på idag, nu ska jag passa på att få något gjort medan han sover.


Kommentarer
Postat av: Ingela

Han är verkligen en riktig karamell :-)

2009-03-05 @ 17:24:42
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Lena, Kila, Pirra

Vad kul att få följa Kaliber på nätet! Vi måste ses snart, Pirra vill ha en kelpievalp att leka med - har försökt få igång den i spegeln åtskilliga gånger, men utan resultat... ;) Ha det så gott med lillen, kramar!

Postat av: Martiiniiii

Så söt han är : ) nu har du ju firrat en blogg ; ) good good :D bara lite fix o trix kan den bli gode nice ;) krams

2009-03-06 @ 03:09:15
Postat av: Gun

Vad kul att det går bra med Kaliber! Sitter här och försöker göra ett inlägg med valp i knät, inte lätt ;)

tittar in fler gånger, sköt om er!

Kram från oss!

Gun Brasse Jappie o Pajas

2009-03-06 @ 12:22:12
URL: http://www.torpie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0