Hundbad!

Onsdag den 1/7 @ 22:01

Det blir inte så ofta som det uppdateras här som ni märker. Försöker vara ute all ledig tid så det blir inte att man ens startar datorn vissa dagar.

Vi njuter av sommaren och hundarna får svalka sig i sjön nästan varje dag. Dom njuder ute i hundgården där dom har skugga och det svalkar lite. Mattias håller på att bygga en lite hundpool som dom ska få ha i hundgården så dom kan bada när dom vill. :)

Lägger spår efter alla tips som jag får och har nu haft liggtid på 1½ timme som högst och då på tallhed som underlag. Allt för att få in honom mer mot kärnan. Har också lagt fler superkorta spår efter den varianten jag nämnde tidigare men då utan att bromsa honom.

Mattias har köpt en ny sk actionkamera vilket är en mycket liten kamera man kan fästa på tex cykeln eller hundens halsband, man kan också använda den under vatten. Den har används på en björnhund och man får då följa hela jakten och se allt som händer, riktigt coolt :D Den har vi iaf haft med oss när vi var och badade hundarna här om dan. Har lagt upp en superkort film på denna länk:

http://www.youtube.com/watch?v=LdysuCaxQh8

Kvalitén är inte så bra men man kan verkligen filma på när håll :D

Sen måste jag också tipsa om nagellackens nagellack! Jag har alltid problem med att hitta rätt färg och eftersom jag bara kan ha nagellack väldigt begränsat och få gånger är det ju kul med en riktigt snygg sommarfärg. Det är nr 430 från L'oreal (resist & shine) det är verkligen den snyggaste sommarfärgen! Korall, rosa/röd typ, mycket nice :D

Nu blir det att kolla en film, natti på er!


Kommentarer
Postat av: Ia

Vilket lyx, vovvarna får en egen pool. Har du också en egen eller?? s

Näe vanligt de där, fler och fler som skriver samma sak. Har inte tid och blogga.. s



Njut av sommaren och den lediga tid du har och får.. :-P



Kram

2009-07-02 @ 07:15:23
URL: http://gybrant.blogspot.com
Postat av: Ingela, Tarro & Selene

Härligt att ni har det bra och njuter av sommaren, det gör vi med! :-D Åker ju till fjällen hela nästa vecka och det ska bli otroligt härligt!! Kramar från oss

2009-07-02 @ 09:30:53
URL: http://ingela1975.blogg.se/
Postat av: Erik

hahaha, se där var beviset ja =)

2009-07-12 @ 13:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0