Brukslydnad


Tack för alla era grattisar! <3Vi nöter på med de moment vi saknar i brukslydnaden till appellen.. Framförgåendet går bättre och bättre, det är inte riktigt befäst än vi har kommit en bit på vägen. Budföringen går jättebra det också för det mesta, men "marsch" är inte 100% befäst än, ibland får han brainfreeze och är på väg ut när han tvekar och "frågar om lov".

Apporteringen jobbar vi med, vi tränar fot med apporten emellan åt för att verkligen befästa att han ska hålla den ända till "tack" kommer. Han har bra fart ut men inte lika bra fart in. Han är så söt när han ibland ser helt snurrig ut när han ska sätta sig fot med apporten fortfarande i munnen, man kan nästan se tankarna snurra i huvudet på honom :)

Hoppet har vi inte kört så mycket, uthoppet är ju nemas problemas men det där med att sätta sig och inte lägga sig är en annan sak :P

Ska tävla 1:an snart igen eftersom jag var anmäld till den för länge sen, men i dagsläget tror jag inte att det blir LP1. Vill inte nöta ut momenten, men vi ser hur det känns på nästa tävling.


JÄTTEGRATTIS TILL MALIN OCH SINUS SOM KOM MED I TALANGGRUPPEN!!! ÄR SÅ STOLT ÖVER ER, NI ÄR BÄST! <3

Kommentarer
Postat av: Malin

Ni har verkligen gjort framsteg och är världens bästa träningskompisar!! :D <3 Kalle är ju grym, helt sjukt vad han kan ta fram gas ;)Tack för grattis :D

2010-09-30 @ 19:48:46
URL: http://liiivat.wordpress.com
Postat av: Lena, Kila, Pirra

Det är ärftliga fel det där med att inte kunna sätta sig utan att tappa apporten, och att ligga istället för att sitta efter hindret ;) Pirra har haft svårt med PRECIS samma saker! =)

2010-10-01 @ 19:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0